SITA Orbis Dunlop

Näytösottelu Tuominen-Anjema
18.-19.12.2009

Viime vuonna suuren suosion saaneet näytösottelut saavat jatkoa. Kaksi ottelua joista ensimmäinen pelataan Esport centerissä perjantaina 18.12 klo. 19.00 ja toinen Merihaan pallohallissa lauantaina 19.12 klo. 18.00. Tarjolla on jälleen 2 Huippuluokan ottelua, missä vastakkain asettuvat maailman listan 17, Hollannin Laurens Anjema ja Olli Tuominen.


Perinteitä vaalien Merihaassa pelattu näytösottelu jatkuu kaikkien lipun ostaneiden osalta HSRC:een kerhohuoneessa musiikin ja pikkunaposteltavan kera. Myös Esport centerissä vippilipun ostaneille on tarkoitus järjestää lyhyet jälkipelit alakerran kabinetissa.

Tapahtuman sponsoreille sekä vip-lipun ostaneille avautuu lisäksi tilaisuus päästä kaksikon kanssa kentälle ennen molempia otteluita.

Esportin otteluun liput myydään paikan päällä hintaan 10 euroa. Vip-lipuja voi varata erikseen hintaan 50eur, mikä sisältää mahdollisuuden pelata meidän kanssa ennen ottelua sekä tilaisuuden ottelun jälkeen. Esportin otteluun junioreilla ilmainen sisäänpääsy tyhjille paikoille!

Merihaan liput ovat 20eur, seisomaan pääsee 10 eurolla. Huom! nämä liput sisältävät myös pelin jälkeiset jatkot kerhohuoneella naposteltavan ja musiikin kera. Vip-lipun hinta on 50eur. Etenkin Merihaan liput on tavallisesti myyty loppuun nopeasti, joten pakkavaraukset on hyvä suorittaa ripeästi.

Sponsoripaketit, vip-liput sekä Merihaan paikkaliput voi varata meilaamalla olli@ollituominen.com tai soittamalla 0505379279. Esportin istumapaikkoja vippiä lukuun ottamatta ei voi varata.

UutisetProfiiliKalenteriGalleriaTukijatLinkkejä
Ota yhteyttä